Windows 11 – ett smart val för många

När Microsoft väl släpper någonting så brukar det handla om någonting väldigt genomtänkt som nästan gränsar till något revolutionerande. Dessutom så brukar företaget också ta god tid på sig mellan lanseringarna – man släpper aldrig någonting som skapats med vänsterhanden.

Därför var också förväntningarna på Windows 11 väldigt stora och därför blev också recensionerna av detta operativsystem till en början väldigt ljumma. Var det inte mer än detta? Sanningen är den att Windows 11 är ett riktigt, riktigt fint operativsystem som kommer att förenkla både för dig som använder din dator för arbete och för dig som använder datorn för exempelvis gaming.

På många sätt så har Microsoft själva krattat manegen för den kritik man möttes av. Detta genom att A) släppa windows 11 lite för tätt inpå Windows 10 och dels genom att det inte skiljer så extremt mycket mellan de båda versionerna. Windows 11 har definitivt en snyggare layout och design och en användarvänlighet som slår Windows 10 – detta genom att man exempelvis appar som förenklar sammankoppling med android.

Windows 11 ger flexibilitet och säkerhet

Köp Windows 11? Ja, vi skulle säga att det är ett bra val. I synnerhet så är den uppmaningen relevant om du har ett äldre operativsystem. Dels så handlar det om att Windows 11 kommer med helt nya – klart förbättrade! – funktioner som definitivt kommer att underlätta ditt användande av datorn. Du får en överlägsen flexibilitet och utöver detta så kommer även en fråga om säkerhet.

Även om du inte tror att du ligger i riskzonen för någon cyber- eller virusattack så kan detta mycket väl inträffa. Windows 11 motar effektivt bort alla sådana angrepp och du kan både arbeta och surfa säkert. Har du Windows 10 så kanske det inte är någon större panik att byta, men om du har ett äldre operativsystem så är läget annorlunda. Där är rådet och uppmaningen klar: köp Windows 11!