Om

Vilken är den stora utmaningen i vår tid? Vi befinner oss vid ett vägskäl där vi, av allt att döma, kommer att använda än mer teknologi i våra liv. I takt med att 5G implementeras så kommer vårt sätt att leva att förändras ännu mer. Smarta städer, information som når oss på nolltid, självkörande bilar. Häftigt, men även skrämmande på många sätt.

Redan nu ser man att våra hjärnor inte riktigt klarar av att hantera all den information vi matar dem med. Vi utvecklar osunda beteenden där vi skapar beroende av våra mobiler. Vi glömmer bort att träna, vi äter sämre och stress är idag en folksjukdom. Det är en skrämmande utveckling som måste bromsas. Särskilt sett till att det är den yngre generationen som får ta den värsta smällen.

Vi brinner för dessa frågor och vi brinner för att hitta en balans mellan det analoga och det högteknologiska. Dessa är inga motpoler per se; vi är fullt övertygade om att de går att förena och få en symbios mellan. Vi kan leva mer analogt utan att göra avkall på teknologi – det gäller bara att hitta en balans, goda rutiner och sundare vanor. Vi ska försöka tipsa om detta och om hur du kan leva avslappnat i en tid av stress.

Det är ett exempel på frågor som vi kommer att ta upp. Samhällsfrågor är viktiga för oss, men även mer vardagliga sådana är intressanta. Hur kan du renovera i ditt hem på bästa sätt? Hur kan du städa utan att det tar för mycket energi och tid? Kan exempelvis hemstädning vara något – och i så fall: hur hittar du en pålitlig städfirma?

Vi kommer inte att backa för några frågor på den här sidan. Målet är att skapa intressanta guider alá så-här-gör -du och blanda dessa med en massa matnyttig fakta samt olika tips och idéer. En sida som handlar om det mesta och där vi inte använder några filter. Vi ska skapa något för alla och därigenom höja medvetenheten hos gemene man. Genom nyfikenhet får man ökad kunskap. Vad är du nyfiken på? Välkommen hit!