Besök hos bilhandlare i Göteborg

Sälja bil behöver man göra när familjen växt ur den gamla. Eller så tar man kontakt med en bilhandlare i Göteborg och låter bilen bli kontanter till en resa.

Andreas hade till sist lämnat in om tjänstledigt i sex månader. Han hade länge funderat på det men nu hade både modet och ekonomin blivit så stark att det inte fanns fler ursäkter. Han skulle åka till Spanien och och gå den berömda caminon. Visserligen var det många som gick den på kortare tid men han hade andra planer.

Det skulle ändå vara fint att ha lite extra kontanter. Kanske kunde han sälja sin bil och få en rejäl buffert. Vem visste, kanske skulle han säga upp sig och bli kvar. Snabbt surfade han ut på nätet och hittade ett företag i Göteborg som kunde tänkas köpa hans bil. Han lyfte mobilen och ringde.

Bilhandlare satte in pengarna

Den bilhandlare i Göteborg som han fastnat för hade möjlighet att se på hans bil redan nästa dag. Det bästa med allt var att han inte behövde göra något innan han åkte dit. De skulle se över bilen och sedan ge ett pris på den i befintligt skick. Trots det bestämde han sig för att låta bilen gå igenom ett tvättprogram på macken.

Dagen därpå lämnade han in bilen och inte förrän nu insåg han att det faktiskt hände på riktigt. Han var så nära sin dröm. När bilen gåtts igenom fick han ett anbud och trodde inte det var sant. Kunde det vara så enkelt? Det var det. Bilen blev kvar och pengarna sattes in på kontot.