Tips om tandimplantat i Stockholm

Tandimplantat är svåra att skilja från riktiga tänder och är även väldigt hållbara. Här kommer några tips för er som vill veta mer om tandimplantat i Stockholm.

Med tandimplantat kan man på ett naturtroget sätt ersätta förlorade tänder. Till skillnad från andra konstgjorda tänder sitter tandimplantat fast i käken och går inte att ta ut. Därför känns också tandimplantat så gott som riktiga tänder. Men tvärtemot vad många tror kräver tandimplantat väldigt god munhygien och noggrann tandborstning.

Att det är så noga med munhygienen beror på att inflammationer i tandköttet kan göra att man tappar skruvarna och tandimplantaten. Därför passar tandimplantat inte alla. En seriös tandläkare gör alltid först en grundlig undersökning och analys på sin patient. Detta för att ta reda på om en behandling med tandimplantat kan lyckas.

Det går att få tandimplantat på räntefri avbetalning

Tandimplantat håller bra och det är sällan man tappar skruvarna. I alla fall om man sköter munhygienen som man ska och inte drabbas av inflammationer i tandköttet. Är man intresserad av att genomgå en behandling med tandimplantat i Stockholm ska man kontakta en klinik som är specialiserad. Det finns kliniker som erbjuder kostnadsfri rådgivning och det kan vara bra att besöka några olika tandläkare innan man bestämmer sig.

Behandlingen är kostsam men det finns kliniker som erbjuder räntefri avbetalning. En viss del av kostnaden ersätts också genom det allmänna tandvårdsstödet. Priset på tandimplantat kan också variera mellan olika kliniker och det kan löna sig att jämföra. Men det är viktigt att man också ser till kvalitet och väljer väl beprövade implantat som håller.