Cateringfirma för speciella tillfällen

Det finns tillfällen i livet som behöver firas lite extra som när de anställda på företaget jobbat hårt. Kanske med en beställning från en cateringfirma.

Telesalesföretaget hade haft sitt första stora erbjudande. Det hade blivit mer uppmärksammat än vad ledningen trott. Därför hade de inte haft möjlighet att lära upp ny personal i tid för att kunna möta kundens behov. Då hände något som ledningen inte heller hade förväntat sig men som gladde enormt.

Personalen hade arbetat hos dem i sex månader och tydligen hade företaget lyckats skapa en bra arbetsmiljö. För plötsligt ville alla hjälpa. De anställda hade själva erbjudit sig att jobba över om företaget utökade öppettiderna på bokningen. Stefan, grundaren, var tacksam för sin personals initiativ och hade nu kontaktat en cateringfirma för att fira.

Cateringfirma skapade glädje

När dagen började lida mot sitt slut satte sig Stefan ner vid datorn och började skriva ett meddelande. Han hade varit i kontakt med ett företag som han hyrt in personal från när det varit mycket att göra. Dessa skulle nu komma och jobba medan medarbetarna fick njuta av god mat. Meddelandet informerade om att de skulle komma till personalmatsalen klockan fyra.

I matsalen hade en cateringfirma dukat upp en asiatisk buffe som fick det att vattna sig i munnen. Där fanns kycklingspett med kokos, vårrullar och massor av annat gott. Givetvis hade Stefan fixat lite smått och gott som passade fint efter maten och för en liten stunds mingel innan alla skulle hem till sitt.

För att hitta mer att läsa om catering så kan du besöka cateringfirman.se.